Winacties Maak kans op de Conan verhalen van Spatterlight!

[AFGELOPEN] Maak kans op de Conan verhalen van Spatterlight!

-

Vorige week berichtten we al over de plannen van uitgeverij Spatterlight om naast de verhalen van Jack Vance ook verhalen van andere fantasygrootheden in een nieuw jasje te steken. Robert E. Howard is als eerste aan de beurt met zijn verhalen over Conan de Barbaar.

De eerste twee zijn inmiddels verschenen getiteld De Toren van de Olifant en andere verhalen en Het Uur van de Draak. De omslagen daarvan zie je hieronder, het betreft respectievelijk een collectie van de beste oorspronkelijke Conan-verhalen van Howard en de enige echte Conan-roman).

En deze twee boeken kunnen jullie winnen! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen. Deze winactie loopt nog tot en met 10 februari.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is C. Sleutel. Gefeliciteerd en veel leesplezier!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties