BoekenBoeken
Home Films Filmachtergrond Series en Films op Netflix in februari 2019

Series en Films op Netflix in februari 2019

0
216

Het is bijna februari en er komen weer toffe dingen aan op Netflix! Zo is het verhaal The Nightflyers van George R.R. Martin naar het scherm gebracht in een nieuwe, gelijknamige, serie. Acht wetenschappers proberen contact te zoeken met buitenaards leven doen dit met hun ruimteschip The Nightflyer. Ze bereiken de rand van het zonnestelsel, maar de reist wordt steeds angstaanjagender, met onverklaarbare gebeurtenissen. Deze is al vanaf 1 februari te zien.

Daarnaast zul je een nieuwe superheldenserie kunnen volgen vanaf 15 februari, genaamd The Umbrella Academy. Hierin volgen we het verhaal van een groep superhelden die allemaal opgevoed zijn door dezelfde adoptievader. Wanneer hij komt te overlijden komt de groep voor het eerst weer bij elkaar, en dat is maar goed ook. De wereld heeft namelijk nog maar acht dagen voor het compleet vernietigd wordt. Tijd voor de helden om onze planeet voor eens en voor altijd te redden.

Andere nieuwe toevoegingen in februari zijn Transformers: The Last Knight en nieuwe afleveringen van de CW series The Flash, Supergirl, Arrow en Black Lightning.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here