FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in februari 2019

Series en Films op Netflix in februari 2019

-

Het is bijna februari en er komen weer toffe dingen aan op Netflix! Zo is het verhaal The Nightflyers van George R.R. Martin naar het scherm gebracht in een nieuwe, gelijknamige, serie. Acht wetenschappers proberen contact te zoeken met buitenaards leven doen dit met hun ruimteschip The Nightflyer. Ze bereiken de rand van het zonnestelsel, maar de reist wordt steeds angstaanjagender, met onverklaarbare gebeurtenissen. Deze is al vanaf 1 februari te zien.

Daarnaast zul je een nieuwe superheldenserie kunnen volgen vanaf 15 februari, genaamd The Umbrella Academy. Hierin volgen we het verhaal van een groep superhelden die allemaal opgevoed zijn door dezelfde adoptievader. Wanneer hij komt te overlijden komt de groep voor het eerst weer bij elkaar, en dat is maar goed ook. De wereld heeft namelijk nog maar acht dagen voor het compleet vernietigd wordt. Tijd voor de helden om onze planeet voor eens en voor altijd te redden.

Andere nieuwe toevoegingen in februari zijn Transformers: The Last Knight en nieuwe afleveringen van de CW series The Flash, Supergirl, Arrow en Black Lightning.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties