BoekenBoeknieuwsTanith Lee opnieuw uitgegeven door Spatterlight

Tanith Lee opnieuw uitgegeven door Spatterlight

-

Spatterlight geeft een aantal klassiekers van de fantastische literatuur opnieuw uit in verzorgde moderne edities met opgefriste vertalingen. Na de twee boekdelen met originele Conan-verhalen van Robert E. Howard die eerder dit jaar verschenen, is het nu de beurt aan de spraakmakende donkere fantasytrilogie Het Geboortegraf van de Britse schrijfster Tanith Lee (1947 – 2015), die zich met deze boeken een naam verwierf als ‘kroonprinses van de fantastische roman’ en die razend populair was in de lage landen.

De boeken verschenen eerder in meerdere drukken bij Scala en bij Meulenhoff. Voor deze editie werkte Spatterlight nauw samen met de oorspronkelijke vertaler Pon Ruiter, die van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om de vertalingen helemaal te herzien. De boeken zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Spatterlight en Amazon.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties