BoekenBoeknieuwsConan de barbaar in een nieuw jasje bij Spatterlight!

Conan de barbaar in een nieuw jasje bij Spatterlight!

-

Uitgeverij Spatterlight werd door Koen Vyverman en John Vance (de zoon van) opgericht om de klassieke verhalen van Jack Vance een nieuw leven te geven (lees ons interview met Koen Vyverman). Zo verschenen de afgelopen tijd onder andere de Lyonesse-trilogie, Verhalen van de Stervende Aarde-boeken en vele verhalenbundels.

Maar Spatterlight pakt door en geeft nu ook andere iconische auteurs de kans om een nieuw publiek aan te spreken (of oude fans opnieuw te inspireren). Als eerste is het de beurt aan Robert E. Howard, wiens Conan de Barbaar-verhalen nu in een nieuwe uitgave verschijnen. De eerste twee zijn inmiddels verschenen (zie hieronder, een collectie van de beste oorspronkelijke Conan-verhalen van Howard en de enige echte Conan-roman).

Verder in het jaar komen de legendarische Geboortegraf-trilogie van Tanith Lee; en de eerste Nederlandse integrale editie van de Zothique-cyclus van  Clark Ashton Smith.

Meer informatie op de website van Uitgeverij Spatterlight >

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties