FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in december 2019

Series en Films op Netflix en Disney+ in december 2019

-

Nu er met Disney+ een tweede grote streamingkanaal is gekomen (even kanalen als Apple TV of Amazon niet meegeteld), gaan we die ook meenemen in deze maandelijkse artikelreeks.

Netflix

In december mogen we op Netflix eindelijk gaan genieten van de serie waar we al zo lang naar uitkijken: The Witcher, met Henry Cavill in de hoofdrol als Geralt of Rivia. Ondertussen is er al een trailer verschenen en weten we dat de verhaallijn gebaseerd zal zijn op de boeken-, en niet de spellenreeks. En er is al voordat het eerste seizoen is verschenen bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal komen, goed nieuws!

Qua series komt er verder nog meer tofs op ons af, zoals de nieuwe vampierenserie V-Wars, met Iam Somerhalder als de wetenschapper Dr. Luther Swann. Zijn vriend verandert in een meedogenloze vampier door een mysterieuze ziekte. Slachtoffers blijven alleen in leven als ze andere mensen bijten… Daarnaast komt het tweede seizoen van Lost in Space, over een familie ruimtekolonisten waarvan het ruimteschip uit koers raakt. En wekelijkse gaan de CW superheldenseries als Flash, Arrow en Supergirl door om aan het eind van dit jaar allemaal weer samen te komen in de jaarlijkse cross-over. Dit keer wordt het een grote: Crisis on Infinite Earths.

Uiteraard komen er ook nog een aantal toffe films, zoals World War Z, en het luchtigere Kung Fu Panda 3. Wellicht ook interessant: de Netflix Original actiethriller 6 Underground van regisseur Michael Bay met Ryan Reynolds.

Disney +

Ook op Disney+ zullen maandelijks nieuwe films en series komen. Disney heeft voor zijn originele series gekozen om ze niet compleet online te gooien, maar om wekelijks nieuwe afleveringen te plaatsen. Zo zal in december dus The Mandalorian nog een aantal weekjes doorgaan. Een andere serie die speciaal voor Disney+ gemaakt is, is The World According to Jeff Goldblum, waarin Jeff op zijn eigenzinnige wijze bepaalde onderwerpen aansnijdt, zoals de komende maand Gaming. Verder komen de Marvel animatieseries Marvel Rising: Chasing Ghosts en Marvel Rising: Secret Warriors – Heart of Iron op het platform.

Qua films krijgen we beschikking over Thor: Ragnarok, Alice: Through the Looking Glass en de animatiefilm Coco.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties