Winacties Maak kans op twee vrijkaartjes voor de 17e Midwinter Fair Archeon

[AFGELOPEN] Maak kans op twee vrijkaartjes voor de 17e Midwinter Fair Archeon

-

Op 7 & 8 december wordt in het Archeon voor de 17e keer hét winterse festival voor jong en oud gevierd: de Midwinter Fair! Samen met vele acteurs gaan bezoekers terug naar de oorsprong van de viering van de Midwinter. Yule Fest is de viering van het licht, de dagen worden weer langer! Maar hoe vierden ze dit in de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen?

Dat kun je in het Archeon gaan ontdekken, samen met heel veel optredens, mooie stands en leuke workshops. Voor het complete aanbod kun je terecht op de officiële site. Op de podia in de Romeinse herberg en het middeleeuwse klooster geniet je bijvoorbeeld van bands als Harmony Glen, Seed en PerKelt. Je kunt er ook zelf aan de slag met een workshop Ierse en Schotse dans. Ook verspreid over het park vind je diverse workshops, activiteiten en veel entertainment. En de overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Verspreid over het terrein van Archeon hebben ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Ook in de middeleeuwse huizen vind je unieke standhouders.

Lijkt dit je tof? Doe dan mee met onze winactie voor 2 vrijkaartjes, door onderstaand formulier in te vullen. Deze winactie loopt tot en met 2 december! Met dank aan Archeon voor het ter beschikking stellen!

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is F. Loefs. Veel plezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties