Tv-seriesTv-achtergrondSeries en Films op Netflix in juli 2019

Series en Films op Netflix in juli 2019

-

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar alle films en series binnen onze genres die komende maand op Netflix verschijnen. En bereid je voor, want het wordt een kleine, maar mooie lijst!

We kunnen niet anders dan beginnen met Stranger Things (seizoen 3), dat vanaf 4 juli te bingewatchen zal zijn. De upsidedown is weer terug om de levens van onze favoriete vriendengroepje lastig te maken. In de nieuwste trailer zien we dat Eleven weer flink aan de bak zal moeten…

https://youtu.be/XcnHOQ-cHa0

Qua films zit je ook weer even goed. Zo is Dark Shadows van Tim Burton te zien vanaf 1 juli, met Johnny Depp in de hoofdrol. Sciencefictionfans kunnen zich verheugen op Blade Runner 2049 (7 juli), met hoofdrollen voor Harrison Ford en Ryan Gosling, en het actiespektakel Pacific Rim (20 juli). En voor horrorliefhebbers is er de nieuwste It (21 juli), zodat je je alvast kunt voorbereiden op het aankomende deel 2, dat in september in de bioscoop verschijnt. Als laatste is er ook de bewerking van het klassieke sprookje Sneeuwwitje, Snow White & The Huntsman, dat vanaf 15 juli te zien zal zijn. Hierin neemt Sneeuwwitje (Kristen Stewart) het op tegen de boze koningin met de vaardigheden die ze heeft geleerd van de jager (Chris Hemsworth) die haar moest doden. 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties