FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in september 2019

Series en Films op Netflix in september 2019

-

Afgelopen maand hadden we deze artikelreeks wegens vakantie moeten laten schieten, maar voor september is er weer heel wat te melden. Allereerst het slechte nieuws, er komt een grote najaarsschoonmaak aan bij Netflix, wat betekent dat er veel films (bijna 100) gaan verdwijnen, zoals de Twilight reeks, de Jurassic Park films, Transformers films en de films van de The Mummy franchise.

Gelukkig komen er weer aardig wat films voor terug, vooral voor liefhebbers van superheldenfilms. Zo doet vooral Warner Bros/DC een stevig duit in het zakje met Justice League en Batman Begins, waar Wonder Woman al te zien was. Verder kun je de Nolan film Inception terugzien, de originele Mad Max film, Power Rangers, de horrorfilm Jeepers Creepers 3 en het bovennatuurlijke I Still See You.

Qua series moeten we het vooral hebben van de animatieserie Disenchanted (seizoen 2), van de makers van de Simpsons en Futurama. Verder komen er twee nieuwe horrrorseries op Netflix, namelijk The I-Land en Marianne. Gelukkig hebben we al heel wat moois in augustus gehad met Stranger Things en vanaf vandaag de nieuwe serie van Dark Crystal: Age of Resistance!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties