FilmsFilmnieuwsCrowdfunding voor nieuwe Horrorfilm: Traumhaus

Crowdfunding voor nieuwe Horrorfilm: Traumhaus

-

Ben jij horrorfan en geïnteresseerd in het ondersteunen van toffe nieuwe projecten? Neem dan eens een kijkje op de crowdfunding pagina van Traumhaus. Filmmaker Winesh Rampertap is er momenteel, samen met regisseur Max Carless, druk bezig geld in te zamelen voor de productie van een Rotterdamse korte horrorfilm genaamd ‘Traumhaus’. De tijd is bijna om!

In zijn eigen woorden: “Wij, nieuwe generatie filmmakers, willen een eigenzinnige film neerzetten waarbij een andere kant van horror wordt belicht. Met een team van professionals, die allen belangeloos meewerken, maken wij deze toffe horror met als doel: langs filmfestivals gaan en het Nederlandse doek veroveren! We hebben 1 draaidag erop zitten, maar om de echte horror-scènes goed neer te zetten zullen we eerst budget moeten verzamelen via crowdfunding. (www.cinecrowd.com/traumhaus). We kunnen de steun van fantasy/horror-fans heel goed gebruiken!! Op onze CineCrowd-pagina staat meer informatie m.b.t Traumhaus.”

Bekijk de teaser:

LAAT U ZE HUN EIGEN LOT BEPALEN, OF WORDEN ZE SLACHTOFFERS VAN ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN?

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties