FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in april 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in april 2020

-

Nu we allemaal meer thuis zullen blijven de komende tijd, is het verleidelijk om eens wat vaker dan anders Netflix of Disney+ op te zetten (of een ander streaming kanaal zoals Amazon Prime, die tijdelijk maar €2,99 per maand is). Laten we daarom snel kijken naar welke films en series we kunnen uitkijken in april!

Netflix

Op Netflix blijven de Ghibli Studios animatiefilms maar binnenstromen. Vanaf 1 april kun je er de klassieker Howls Moving Castle, maar ook onder andere Ponyo, The Wind Rises en Pom Poko vinden. Andere anime, een serie, die te zien zal zijn op Netflix is de serie Ghost in the Shell SAC_2045. Daarnaast gaan superheldenseries van CW zoals The Flash en Legends of Tomorrow ook nog wekelijks door. Qua films is er nog The Addams Family uit 1991 die je al vanaf 1 april kunt kijken.

En hoewel het natuurlijk niet echt fantasy is, is het ook erg tof dat de oscarwinnende nieuwe film van Quentin Tarantino, Once Upon A Time… In Hollywood, vanaf 13 april op de streamingservice staat. En als we toch even deze zijweg hebben genomen, ook alle afleveringen van Community komen online! Deze serie waarin we alle hilarische avonturen van een groepje volwassenen die terug naar school gaan volgen, is gemaakt door de Russo broers, die ook Avengers Infinity War en Endgame hebben gemaakt..

Disney+

Disney zette speciaal voor deze grimmige tijden al wat content eerder op haar service. Zo zou Frozen 2 pas later dit jaar te zien zijn, maar werd hij vorige week al online gezet! Ook Onward, die nu in de bioscoop draait, zou al in april te zien gaan zijn. Helaas is dat tot nu toe alleen nog voor Amerika bevestigd. Daardoor is er voor Disney+ ook in april weinig te melden op het gebied van fantasy/scifi/horror. Alleen de wekelijkse episodes van Clone Wars gaan nog door.

Dat was het. Waar kijken jullie naar uit, zijn we iets vergeten? Laat het ons hieronder weten!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties