Tv-seriesTv-nieuwsDisney onthult de officiële tijdlijn van Star Wars aanloop naar Clone Wars...

Disney onthult de officiële tijdlijn van Star Wars aanloop naar Clone Wars seizoen 7

-

Nadat Disney het filmuniversum van George Lucas overnam werd het uitgebreide universum dat in alle jaren was opgebouwd met boeken, strips en spellen uit het narratieve canon geschrapt en alleen de films en de animatieserie Clone Wars als uitgangspunt genomen. Inmiddels zijn we alweer een paar jaar verder en zijn er heel wat nieuwe Star Wars films en series verschenen. Morgen verschijnt op Disney+ het zevende en laatste seizoen van de animatieserie Star Wars: The Clone Wars en in aanloop daar naar toe is nu de officiële tijdlijn onthuld zoals die door Disney wordt aangehouden. Zo is te zien dat de Clone Wars afleveringen tot de gebeurtenissen van Revenge of the Sith zullen gaan.

Hieronder kun je zien waar alle series en films zich op die tijdlijn bevinden (als er Coming Soon staat betekent dat die film/serie binnenkort op Disney+ te vinden zal zijn). Klik op de afbeelding om het uit te vergroten. Zo zie je ook waar The Mandalorian zich nu afspeelt.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties