SpellenSpelnieuwsHet Warhammer: Chaosbane-avontuur begint!

Het Warhammer: Chaosbane-avontuur begint!

-

Uitgever Bigben en Ontwikkelaar EKO Software onthulden vandaag de launch trailer van Warhammer: Chaosbane. Dit spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4TM, Xbox One en PC.

Konrad Vollen de soldaat, Elontir de magiër, Bragi Axebiter de slachtende dwerg, of Elessa de boogschutter: welke held kies jij om, alleen of met je vrienden, het Empire te helpen in de strijd tegen de Chaos?

Warhammer: Chaosbane is de eerste Action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat is getekend door de grote oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

Kenmerken:

  • De eerste hack-and-slash die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles.
  • 4 klasses, elk met unieke gameplay, skills en uitrusting.
  • Een XXL bestiary met meer dan 70 monsters, allemaal gelinkt aan de goden van Chaos, en epische eindbaasgevechten.
  • Een game gemaakt voor coöp: speel in je eentje of met maximaal 4 spelers, lokaal of online. De interface en synergie tussen classes zijn speciaal ontwikkeld voor samenwerking en teamwerk tussen personages.
  • Extreme herspeelbaarheid: naast het hoofdverhaal kan de speler genieten van een boss rush mode, infinite dungeons en regelmatige updates.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties