Trailer verschenen van The Nutcracker and the Four Realms

0
136

Disney timmert hard aan de weg met live-action verfilmingen van bekende sprookjes en verhalen. Zagen we recentelijk nog Beauty and the Beast en Jungle Book, vele andere films zijn ook al aangekondigd. Zo kunnen we binnenkort een Mulan, een Alladdin en een Dombo live action film verwachten. 

Een die ik zelf nog niet aangekondigd had zien worden is The Nutcracker and the Four Realms. Maar daar verscheen vandaag bovenstaande trailer van! De film moet in november uitkomen en wordt geregisseerd door Lasse Hallström en Joe Johnston.

Het verhaal: Alles wat Clara (Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie