BoekenBoeken
Home Films Filmnieuws X-Force film begint vorm te krijgen

X-Force film begint vorm te krijgen

0
69

Deadline bracht het nieuws naar buiten dat er een regisseur is gevonden voor het X-Force project van FOX, waar al tijden geruchten over gaan. Hierdoor kan de ontwikkeling van de film ook daadwerkelijk van start gaan. Drew Goddard, als regisseur bekend van Cabin in the Woods, maar als schrijver bekend van onder andere Cloverfield en afleveringen van Lost, Buffy en Daredevil. Simon Kinberg zal de film produceren, hij is momenteel ook bezig met andere X-Men projecten zoals The Dark Phoenix.

De X-Force is een superheldenteam dat als een spinoff-comic was geschreven voor de X-Men. Onder leiding van de mutant Cable waren ze een heel stuk gewelddadiger en grover in de mond, waardoor deze film heel goed als R-rated film zou werken. Ryan Reynolds zal als Deadpool centraal staan in deze film, waarbij hij terzijde zal worden gestaan door Cable. Deze twee personages zullen overigens ook te zien zijn in het aankomende Deadpool 2.

Informatie over een releasedatum is nog niet bekend.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here