FilmsFilmachtergrondVeel nieuwe scifi, horror en fantasy met Disney Star

Veel nieuwe scifi, horror en fantasy met Disney Star

-

Vandaag werd een nieuwe toevoeging gedaan aan het aanbod op Disney+ met Star. Onder deze nieuwe knop zit het aanbod dat Disney als ‘volwassen’ content beschouwt en in eerste instantie niet geschikt vond voor het familievriendelijke Disney+. Veel ervan kwam uit de catalogus van 20th Century Studios. Laten we in dit korte artikel eens even kijken wat er dan nu toegevoegd is op Disney+.

Fantasy & Sciencefiction

Met klassiekers zoals Edward Scissorhands, Starship Troopers, Independence Day, Conan the Barbarian, de originele Planet of the Apes film en Big Trouble in Little China kun je weer even teruggaan in de tijd, maar er zijn uiteraard nog veel meer recentere films te zien. Bijvoorbeeld de drie nieuwe Planet of the Apes films, de twee Deadpool films met Ryan Reynolds, de tijdreisthriller Déjà vu, Unbreakable, de drie Maze Runner films, en het op Asimovs boek geïnspireerde I, Robot. Voor series kun je terecht bij Lost, Firefly en Flash Forward.

Horror

Voor horrorfans is er opeens heel wat bijgekomen. Qua series zijn alle seizoenen van The Walking Dead, American Horror Story, Buffy The Vampire Slayer, Sleepy Hollow, The Strain en The X-Files te zien. Ook is er een voor Star gemaakte serie Helstrom, gebaseerd op de Marvel Comics-personages Daimon en Satana Hellstrom. Het vertelt een op zichzelf staand horrorverhaal binnen het Marvel Cinematic Universe.

En dan is er nog een grote lijst aan films bijgekomen, zoals maar liefst zes Alien films, de twee X-Files films, het veelgeprezen The Shape of Water, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, From Hell, Jennifer’s Body, The Omen, Primeval, Fright Night, Stoker en Victor Frankenstein.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties