FilmsFilmnieuwsGrote blockbusters toch weer uitgesteld

Grote blockbusters toch weer uitgesteld

-

Slecht nieuws voor filmliefhebbers. Waar eerder al door Warner Bros. werd aangekondigd dat Dune zou worden uitgesteld naar 1 oktober 2021, moeten de superhelden van het DC Universum er ook aan geloven. Zo zal The Batman met Robbert Pattinson pas in maart 2022 uit gaan komen. The Flash is opgeschoven naar november 2022 en Shazam 2 zelfs naar 2023. Black Adam met Dwayne Johnson is zelfs helemaal van de kalender gehaald. De enige DC-film die voorlopig nog wel een release in 2020 krijgt is Wonder Woman 1984. Bekijk hier wat trailers van o.a. The Batman en Wonder Woman 1984

Eerder maakte ook Disney bekend dat ook de Marvelfilms worden opgeschoven. Black Widow wordt nu pas in mei 2021 vertoond, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in juni 2021, The Eternals in november 2021, Thor: Love and Thunder in februari 2022 en Dr. Strange 2 ook pas in 2022. Ook andere superheldenfilms als de nieuwe Spider-man (naar december 2021), de Spider-Man: Into the Spider-Verse vervolg (oktober 2022), Morbius (maar 2021) en Venom: Let There Be Carnage (naar juni 2021) zijn uitgesteld.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties