FilmsFilmnieuwsDC Fandome brengt trailers van Wonder Woman 1984, The Batman en Justice...

DC Fandome brengt trailers van Wonder Woman 1984, The Batman en Justice League Snyder Cut!

-

Dit weekend was de eerste helft van het online evenement DC Fandome, wat voor WarnerBros/DC het moment was om in afwezigheid van alle Comic Cons toch wat mooie aankondigingen te doen over hun aankomende films. Om maar meteen met de deur in huis te vallen eerst maar eens de belangrijkste trailers:

Wonder Woman 1984

Het vervolg op Wonder Woman met wederom Patty Jenkins als regisseur en natuurlijk Gal Gadot als Wonder Woman. Ditmaal neemt ze het op tegen schurken Mawell Lord en Cheetah.

The Batman

Van regisseur Matt Reeves (onder andere bekend van de Planet of the Apes films) komt er een nieuwe Batman film, met Robert Pattinson in het iconische vleermuizenpak! Het wordt een sterrencast met onder andere Zoë Kravitz als Catwoman, Paul Dano als Riddler, Colin Farrell als Pinguin en Andy Serkis als Alfred Pennyworth. Hieronder de eerste teaser.

Justice League Zack Snyder Cut

De Justice League film werd best negatief ontvangen (wij waren vrij mild), onder andere omdat regisseur Zack Snyder tussentijds het project moest verlaten wegens privéredenen en Joss Whedon de film voltooide. Beide hadden zo’n verschillende stijl dat het eindresultaat een vreemde mix was. Nu komt er op HBO Max een zogenaamde Snyder Cut, oftewel een speciale versie precies zoals de eerste regisseur de film in zijn hoofd had.

https://www.youtube.com/watch?v=z6512XKKNkU

Overig

Het was trouwens niet het enige dat tijdens het evenement werd onthuld. Er komen over veel meer films, series en computerspellen wat verteld. Zo kwam Dwayne Johnson vertellen over zijn rol als Black Adam in de gelijknamige film en had hij daar meteen wat beeld bij:

En we kregen ook een kijkje achter de schermen bij de nieuwe Suicide Squad film, dat wordt geregisseerd door Sean Gunn:

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties