FilmsFilmnieuwsFox timmert aan de weg met mutanten

Fox timmert aan de weg met mutanten

-

De reboot van de X-Men franchise heeft Fox geen windeieren gelegd. Met de nieuwe tijdlijn die er is ontstaan na Days of Future Past zijn er bovendien nieuwe mogelijkheden verschenen om ‘oude’ personages nieuwe verhalen te geven. Zo heeft de filmstudio nu 3 films aangekondigd voor volgend jaar: Deadpool 2, New Mutants en Dark Phoenix.

Uiteraard zal Reynolds in Deadpool 2 zijn rol als de antiheld wederom vertolken. Daarnaast is ook bekend dat Josh Brolin te zien zal zijn in het vervolg. Hij zal de rol van Cable op zich nemen. New Mutants is al een tijdje in ontwikkeling en In de film zijn er rollen voor Maisie Williams als Wolfsbane, Anya Taylor-Joy als Magik, Nat Wolff als Cannonball en James McAvoy als Professor Charles Xavier. Als laatste is Dark Phoenix ongetwijfeld de verhaallijn rondom Jean Grey/Phoenix, iets wat al aangestipt werd in eerdere X-Men films. 

VOlgend jaar wordt dus een interessant filmjaar wat betreft superheldenfilms! Zo zullen ook Black Panther (februari), Avengers: Infinity War (mei), Ant-Man and the Wasp (juli), Venom (oktober) en Aquaman (november) in 2018 uitkomen.

 

 

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties