FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in januari 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in januari 2020

-

Het nieuwe jaar gaat beginnen en Netflix en Disney+ zullen zichzelf moeten bewijzen om de abonnees aan zich te binden. Daarom kijken we in ons maandelijkse artikel waar we ons op kunnen verheugen in januari.

Netflix

Een van de knallers van Netflix moet Dracula worden, een serie geschreven door Mark Gatiss en Steven Moffat, het team achter de geweldige Sherlock-serie! In Dracula hervertellen ze op geheel eigen wijze het bekende verhaal van Bram Stoker. Ook verschijnt 12 januari de Nederlandse psychologische horrorserie Ares. Hierin leggen de hoofdrolspelers de verschrikkelijke geheimen van de Amsterdamse elite bloot.

Naast nieuwe series krijgen andere series extra seizoenen, zoals de DC superheldenserie Titans, waar op 10 januari het tweede seizoen van online komt. Op 24 januari zal het derde seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina op Netflix staan. Daarnaast komen er weer wat oudere films terug op de streamingdienst, zoals Jurassic Park 1, 2 en 3 en Men in Black 3. Voor wat meer actie komen er meteen vijf seizoenen van Vikings op Netflix (en komt ook de Jason Bourne trilogie weer terug).

Disney+

Disney heeft nog niet heel veel nieuwe projecten die online komen (The Mandalorian is net afgelopen), maar heeft nog genoeg films en series liggen die op de dienst kunnen komen. Zo voegen ze in januari vijf X-Men films (X-Men 1, 2 en 3, Origins: Wolverine en First Class) en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer toe. Superhelden komen sowieso weer goed aan bod, want ook animatiefilms Marvel’s Hulk: Where Monsters Dwell en Marvel’s Iron Man & Captain America: Heroes United verschijnen online.

Qua series komt het vijfde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. online (het stond er op tijdens de proefperiode maar was er weer afgehaald). En alle vijf Ice Age animatiefilms zijn vanaf januari te zien.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties