EvenementenEvenementennieuwsKaartverkoop populair outdoor festival Keltfest gestart

Kaartverkoop populair outdoor festival Keltfest gestart

-

De twaalfde editie van het populaire outdoor festival Keltfest vindt in 2019 voor de tweede keer plaats bij de Groene Weelde in Vijfhuizen, in de gemeente Haarlemmermeer. Afgelopen jaar verhuisde Keltfest van de Biesbosch naar Vijfhuizen en trok het populaire Keltisch festival opnieuw duizenden bezoekers.

Het grotere terrein biedt ruimte voor nieuwe onderdelen als een festival camping en doedelzak competities en aan bekende activiteiten als ambachten, workshops, demonstraties en een grote markt. Met ook nog vele kinderactiviteiten is dit populaire outdoor festival een gezellig dagje uit voor jong en oud! 

Keltfest is een ultiem outdoor festival boordevol muziek, vele workshops en demonstraties, een plaatselijke markt en heerlijk authentiek eten en drinken. De sfeer is ongedwongen en naast de uitgebreide programmering, met workshops als boogschieten en kruiden maken, kan er genoten worden van de prachtig uitgedoste bezoekers. Op Keltfest worden alle zintuigen geprikkeld!

Heb je niet voldoende aan één dag of wil je de gezelligheid van het festival ’s avonds nog voortzetten? Dan is er een camping, geopend vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagochtend. Naast workshops als boogschieten vinden ook de Highland Games plaats, een oerkracht sport uit Schotland. Iedereen die meer wil leren over de verschillende dansen kan een dansworkshop volgen, zodat de voetjes bij de vele optredens van de vloer kunnen. Zo is er een Celtic Ceili workshop, waarbij in groepen wordt gedanst en een Balfolk workshop waar iedereen aan mee kan doen: met of zonder danservaring, jong of oud, boer of ridder. 

Geniet twee dagen lang van het muzikale, ongedwongen, mooie en heerlijke festival Keltfest, 25 en 26 mei 2019 bij de Groene Weelde in Vijfhuizen. De voorverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.keltfest.nl/info/tickets/

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties