Overzicht van evenementen die worden afgelast/verplaatst

0
86

Heel begrijpelijk worden er op het moment allerlei evenementen en conventies afgelast of verplaatst vanwege het corona virus. In dit artikel, dat we de komende tijd zullen blijven updaten, proberen we alles op een rijtje te zetten dat we nu weten over afgelaste evenementen. Ondertussen houden we ook onze eigen evenementenkalender in de gaten en houden wie die up-to-date. Mis je nog iets? Laat het ons dan weten door middel van een berichtje onder dit artikel.

[Bijgewerkt op 24 mei]


Evenementen Maart

Anderwereld Schrijf- & Boekfestijn (28 maart): Geannuleerd. De intentie is om een nieuwe datum te vinden, maar deze is nog niet bekend.

Dutch Comic Con (28-29 maart): Deze conventie is verplaatst naar 4-5 juli. Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe datum van Heroes Dutch Comic Con in juli. Bezoekers krijgen ook de keuze om hun geld terug te krijgen. Het is op dit moment niet zeker of alle Special Guests die aanwezig zouden zijn op de nieuwe data ook beschikbaar kunnen zijn.

De Wrede Prins (YA-avond) (28 maart): Geen bespreking van dit nieuwe boek voor YA fans helaas.

Evenementen April

Boekpresentatie De Tempeljagers (4 april): Het nieuwe boek van Michael Reefs bij Billy Bones zou in de grotten van Valkenburg worden gepresenteerd, maar dit gaat helaas niet door. Een nieuwe datum volgt zodra het weer mogelijk is.

FACTS Spring Edition (4-5 april): Geannuleerd. De organisatie doet haar best de speciale gasten naar de fall edition van 24-25 oktober te verschuiven.

Steam Dreams (4-5 april): Deze wordt verplaatst naar 3-4 oktober.

Heksia (11-14 april): Verschoven naar 2-3 oktober.

Ridderspektakel (12 april): Afgelast.

Tomocon (18-19 april): Verplaatst naar 5-6 september. Lees de verklaring.

Elfia Haarzuilens 2020: Afgelast. Lees de hele verklaring.

Evenementen Mei

Middeleeuws Festijn Cannenburch (2-3 mei): Afgelast. “De plannen voor deze editie gaan in de kast, en wanneer het weer mogelijk is halen we deze zeker weer te voorschijn. Of dat nog in 2020 of in 2021 zal zijn kunnen we nog niet zeggen.”

Brabants Stripspektakel (16-17 mei): Afgelast en verschoven naar 2021. Lees op de website de mededeling.

Keltfest (23-24 mei): Afgelast en verschoven naar 2021. Lees hier de mededeling.

Magical Castle Event (23-24 mei): Verplaatst naar 15-16 augustus.

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here