EvenementenEvenementennieuwsHelaas ook geen Keltfest in 2021

Helaas ook geen Keltfest in 2021

-

De onzekerheid rondom het organiseren van live evenementen blijft helaas voortduren en dat doet verschillende organisatoren besluiten om hun evenementen door te schuiven of af te lasten. Eerder berichtten we al over het annuleren van Fantasy Fest, nu heeft ook organisator Vana Events laten weten hun Keltfest dit jaar geen doorgang te laten vinden.

Ook vorig jaar was Keltfest een van de evenementen die niet door kon gaan, maar toen was er een online evenement die de pijn een beetje kon verzachten. De organisatie gaat zich nu focussen op Castlefest, dat wat later in het jaar gepland staat en waar meer vertrouwen in is dat het door kan gaan. Wij hopen met iedereen mee dat dit inderdaad door kan gaan!

Tickethouders van Keltfest 2021 zullen begin volgende week een mail ontvangen met meer informatie. Tickets kunnen worden omgezet in vouchers die tot en met juli geldig zijn voor Castlefest of een refund.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties