BoekenBoeknieuwsGratis online verhaal van J.K. Rowling gestart: The Ickabog

Gratis online verhaal van J.K. Rowling gestart: The Ickabog

-

Een nieuw project van J.K. Rowling (moeten we nog vermelden dat ze de auteur is van Harry Potter?) is gisteren online verschenen. Een oud verhaal dat ze schreef voor haar kinderen, getiteld The Ickabog, zal de komende tijd in korte brokjes online verschijnen. Later in het jaar verschijnt het gehele verhaal wereldwijdd als boek, audioboek en e-book. De royalties hiervan zullen ten goede komen aan instanties die mensen helpen die zijn getroffen door de wereldwijde pandemie.

Het verhaal las ze tijdens het schrijven voor aan haar kinderen en op diezelfde manier wil ze nu wereldwijd kinderen de kans geven het verhaal te leren kennen, nu velen nog thuiszitten in deze vervelende situatie. En het leuke is: kinderen worden aangemoedigd te participeren. Zo mogen ze hun tekeningen rondom het verhaal te posten met de de hashtag #theickabog. Rowling heeft beloofd om op Twitter zo nu en dan te reageren op haar favoriete tekeningen. Ook op de website van The Ickabog zullen tekeningen worden gepubliceerd.

De eerste twee hoofdstukken staan inmiddels online en zijn te lezen via www.theickabog.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties