FilmsFilmnieuwsVervolg op Labyrinth door regisseur van Doctor Strange

Vervolg op Labyrinth door regisseur van Doctor Strange

-

TriStar Pictures, onderdeel van het grotere Sony, werkt aan het vervolg van de cultfilm Labyrinth. Ondertussen is bekend geworden dat de regisseur van Marvels Doctor Strange, Scott Derrickson, de nieuwe film gaat regisseren. Recent vertrok de filmmaker nog bij Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ook een scriptschrijver is gevonden, dit zal worden gedaan door Maggie Levin (Into the Dark, My Valentine).

De originele film Labyrinth was geregisseerd door Jim Henson, de bedenker van de Muppets, die ook het verhaal mede schreef. Het werd geproduceerd door George Lucas, de maker van de Star Warsfilms, en had een script van onder andere Terry Jones van Monty Python. Het ws de laatste film van Jim Henson en gemaakt met dezelfde technieken van de Muppets, maar dan op een grotere schaal, naar ontwerpen van Brian Froud. De hoofdrol werd gespeeld door Jennifer Connelly, met David Bowie als haar tegenspeler.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties