FilmsFilmnieuwsDe cast van Lord of the Rings weer tezamen in Reunited Apart

De cast van Lord of the Rings weer tezamen in Reunited Apart

-

Acteur Josh Gad is op zijn Youtube kanaal een nieuwe serie video’s begonnen waarin hij met videobellen verschillende castleden van filmklassiekers bij elkaar brengt om te praten over hun ervaringen. Zo zijn de hoofdrolspelers van Back to the Future al eens langsgekomen. Maar aankomende zondag kun je live genieten van het samenzijn van de acteurs uit de Lord of the Rings filmtrilogie! Bekijk de toffe aankondiging hierboven! De livestream zal aankomende zondag om 18:00 beginnen op het Youtube kanaal van Josh Gad.

Zo schuiven Elijah Wood (Frodo), Sean Astin (Samwise), Dominic Monaghan (Merry), Billy Boyd (Pippin), Ian McKellen (Gandalf), Viggo Mortensen (Aragorn), Orlando Bloom (Legolas), John Rhys-Davies (Gimli), Andy Serkis (Gollum), Liv Tyler (Arwen) en Peter Jackson (regisseur) aan.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties