Winacties Win 2 bioscoopkaartjes voor The Dark Tower + het boek De...

[AFGELOPEN] Win 2 bioscoopkaartjes voor The Dark Tower + het boek De Scherpschutter!

-

Van uitgeverij Luitingh Sijthoff mogen we twee bioscoopkaartjes weggeven van The Dark Tower, de verfilming van de meesterlijke boekenserie De Donkere Toren van Stephen King. Eerder verscheen op FantasyWereld al een recensie van de verfilming van The Dark Tower. Bovendien krijgt de winnaar er een exemplaar van het eerste deel bij: De Scherpschutter.

Om kans te maken op deze prijzen moet je antwoord geven op de volgende vraag: Welke acteur speelt de rol van Roland Deschain? Vul het onderstaande formulier in om mee te doen! De winactie loopt nog tot en met 31 augustus.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is op de hoogte gesteld.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties