Winacties Maak kans op een gesigneerd exemplaar van De Kleuren van Magie!

[AFGELOPEN] Maak kans op een gesigneerd exemplaar van De Kleuren van Magie!

-

Afgelopen weekend was Victoria Schwab in Nederland voor het YA literatuur evenement YALFU. Wij kregen op vrijdag al de kans haar te interviewen (lees hier het eerste deel van dit interview), maar mogen nu ook een gesigneerd exemplaar weggeven van De Kleuren van de Magie!

De Kleuren van de Magie (onze recensie) is het eerste deel van de Schemering-trilogie van Schwab, dat wordt uitgegeven bij Boekerij. Het verhaal speelt zich af in verschillende versies/dimensies van Londen, een intrigerend concept dat ook nog eens fantastisch wordt uitgewerkt!

Lijkt dit je een tof boek, doe dan mee met onze winactie. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en het vakje om je in te schrijven voor de nieuwsbrief aan te vinken. Veel succes! 

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is R. Roelofs. Veel leesplezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties