Tv-seriesTv-nieuwsGraphic Novel reeks Bone wordt animatieserie op Netflix

Graphic Novel reeks Bone wordt animatieserie op Netflix

-

Van Bone, de veelgeprezen graphic novel reeks van Jeff Smith (lees onze recensie van het eerste deel hier), waren al eerder plannen om een animatieserie te maken, maar helaas zijn die totnogtoe niet van de grond gekomen. Nu lijkt er echter wat serieuzer werk van te worden gemaakt, want Netflix heeft de opties genomen om een animatieserie uit te brengen.

Veel meer dan dat is er nog niet bekend, maar het is goed nieuws dat de serie een kans krijgt op Netflix. Eerder werd het verhaal van Bone nog omgezet naar een episodisch avonturenspel door TellTale Games, maar deze werd helaas na twee afleveringen stilgezet.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties