Winacties Maak kans op De Zanger en de Weerwolven van S.C. Voogd

[AFGELOPEN] Maak kans op De Zanger en de Weerwolven van S.C. Voogd

-

Afgelopen zomer verscheen De Zanger en de Weerwolven, het eerste deel van de Demon Samantha reeks van de hand van S.C. Voogd. We hielden vorige week al een interview met de auteur, maar ditmaal hebben we samen met de uitgever Altijd Weer Anders een winactie voor jullie. En we mogen maar liefst 5 exemplaren van De Zanger en de Weerwolven weggeven!

Ondertussen is de auteur hard bezig met deel 2 van de serie, die de titel De Zanger en de Vampiers zal gaan krijgen. Om mee te doen met de winactie moeten jullie hieronder je adres invoeren en de eeuwenoude vraag beantwoorden: Welke wezens zijn jullie favoriet, weerwolven of vampiers?

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn: M. Smit, J. van Hal, J. Hofmans, L. Voskuil en J. de Waal. Van harte gefeliciteerd en veel leesplezier gewenst!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties