Series en Films op Netflix in oktober 2018

0
208

Oktober komt eraan en dat betekent weer een nieuwe lading films en series op Netflix (hoewel er ook altijd wel weer een aantal verdwijnen helaas, zoals The Expanse). Voor oktober staat het volgende gepland:

Jennifer Lawrence en Chris Pratt spelen tegenover elkaar in de scifi film Passenger, voor horrorfans is er Malevolence en het Spaanse Errementari: The Blacksmith and the Devil, een mix van gothic horror, folklore en satanische toestanden.

Qua series kijk ik zelf het meeste uit naar het derde seizoen van Daredevil (waarin Wilson Fisk weer een rol gaat spelen). Daarnaast verschijnt het tweede seizoen van Castlevania (gebaseerd op de beroemde spellen) en nieuwe afleveringen van Black Lightning.

Nederlandse input is er ook, want Michiel Huisman speelt een hoofdrol in de nieuwe serie The Haunting of Hill House, waar 12 oktober het eerste seizoen van verschijnt. Een andere serie die in oktober begint is Chilling Adventures of Sabrina, gebaseerd op hetzelfde boek waar eerder al eens een serie van gemaakt is (Sabrina, the Teenage Witch).

Welke films/series kijken jullie het meest naar uit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.