FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in oktober 2018

Series en Films op Netflix in oktober 2018

-

Oktober komt eraan en dat betekent weer een nieuwe lading films en series op Netflix (hoewel er ook altijd wel weer een aantal verdwijnen helaas, zoals The Expanse). Voor oktober staat het volgende gepland:

Jennifer Lawrence en Chris Pratt spelen tegenover elkaar in de scifi film Passenger, voor horrorfans is er Malevolence en het Spaanse Errementari: The Blacksmith and the Devil, een mix van gothic horror, folklore en satanische toestanden.

Qua series kijk ik zelf het meeste uit naar het derde seizoen van Daredevil (waarin Wilson Fisk weer een rol gaat spelen). Daarnaast verschijnt het tweede seizoen van Castlevania (gebaseerd op de beroemde spellen) en nieuwe afleveringen van Black Lightning.

Nederlandse input is er ook, want Michiel Huisman speelt een hoofdrol in de nieuwe serie The Haunting of Hill House, waar 12 oktober het eerste seizoen van verschijnt. Een andere serie die in oktober begint is Chilling Adventures of Sabrina, gebaseerd op hetzelfde boek waar eerder al eens een serie van gemaakt is (Sabrina, the Teenage Witch).

Welke films/series kijken jullie het meest naar uit?

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties