Trailer van X-Men: Dark Phoenix verschenen

0
84

Nadat eerder deze week de trailer al uitlekte op het internet werd nu de trailer van de aankomende X-Men film officieel gelanceerd. De film wordt geregisseerd door Simon Kinberg en verschijnt februari 2019 in de bioscoop.

In Dark Phoenix worden de X-Men geconfronteerd met een vreselijke gebeurtenis: Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean Grey bijna gedood wanneer ze wordt geraakt door een mysterieuze kosmische kracht. Als ze eenmaal thuis is, maakt deze kracht haar niet alleen oneindig veel krachtiger, maar ook behoorlijk onstabiel.

Worstelend met zichzelf ontketent Jean haar krachten op een manier die ze niet kan bevatten en tegenhouden. Terwijl Jean de weg kwijtraakt en degenen die ze lief heeft pijn doet, begint ze datgene te ontrafelen wat de X-Men verbindt.

Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Geef een reactie