FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in mei 2019

Series en Films op Netflix in mei 2019

-

Nu Disney heeft verteld over hun plannen voor een streamingservice (lees hier alles wat we nu weten over Disney+) zal Netflix er hard aan moeten trekken om hun abonnees te behouden. We zijn natuurlijk erg benieuwd wat we allemaal kunnen verwachten in mei, dus laten we het eens op een rijtje zetten:

Allereerst verschijnen er wat nieuwe seizoenen van lopende series als Lucifer (seizoen 4), The Rain (seizoen 2) en The 100 (seizoen 6). Wekelijks zullen er nieuwe afleveringen verschijnen van bijvoorbeeld Shaduwhunters (seizoen 3) en de CW superheldenseries Arrow (seizoen 7), Supergirl (seizoen 4), The Flash (seizoen 5) en Legends of Tomorrow (seizoen 4). Voor de fans van de CW series kunnen dus rustig doorkijken, verder valt het mee met (nieuwe) tv-series in ons genre.

Dan komen er ook nog wat films aan, zoals het spektakelstuk Clash of the Titans en de groots opgezette The Dark Tower met Idris Elba en Matthew McConaughey, waarvan helaas niet duidelijk is of er ooit nog vervolgen komen. Die laatste wil ik nog wel een keertje terugzien, hoewel de film helaas niet aan de boeke kon tippen.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties