FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in november 2019

Series en Films op Netflix in november 2019

-

Nieuwe maand, nieuwe kansen! In november komen er weer een aantal toffe nieuwe series en films bij op Netflix. Qua series zijn de CW superheldenseries nog steeds op dreef met het laatste (8e) seizoen van Arrow en nieuwe afleveringen van seizoen 5 van Flash en Supergirl. Er wordt toegewerkt naar wederom een grote cross-over van alle CW-series eind dit jaar, met als verhaallijn de Crisis on Infinite Earths. Verder komt op 5 november het vierde seizoen van Outlander live, gebaseerd op de Reizigerserie van romans van de Amerikaanse schrijfster Diana Gabaldon. Bekijk hier ons artikel met de mooiste locaties uit de tv-serie! Voor horrorfans is er de Franse serie Mortel (21 november), waarin drie schoolvrienden op zoek gaan naar een moordenaar en schakelt daarbij de hulp in van een voodoogeest.

Voor filmliefhebbers is de aankondiging van de klassieker 2001: A Space Odyssey vast goed nieuws. Daarnaast is het DC strpipersonage Jonah Hex tot leven gekomen in de gelijknamige film gespeeld door Josh Brolin. En dan komt bovendien ook Resident Evil: Retribution uit. We komen de maand wel weer door!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties