FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix in februari 2018

Series en Films op Netflix in februari 2018

-

Het is alweer bijna februari, een mooi moment om eens te zien wat er allemaal staat te verschijnen op Netflix! In februari is er weer wat meer te melden dan vorige maand, voornamelijk door superheldenfilms/series.

Zo zal The Incredible Hulk (de film met Edward Norton) te zien zijn. Het is de eerste film van Marvel Studios die de hele Avengers filmreeks heeft gekickstart. Hoewel Bruce Banner later gespeeld zou worden door Mark Ruffalo in plaats van Edward Norton, komen andere personages uit de film later terug in andere films, zoals Generaal Thunderbolt Ross en Tony Stark (korte scene op het einde). Ook zal de horror-komedie Shaun of the Dead geplaatst worden, geregisseerd door het duo Edgar Wright en Simon Pegg.

Qua series is er weer een Netflix Original die van start gaat: Altered Carbon. De serie speelt zich af in een toekomst waarin het bewustzijn gedigitaliseerd kan worden en opgeslagen in andere lichamen. Het verhaal volgt Takeshi Kovacs, en soldaat die uit de gevangenis gehaald wordt en in een nieuw lichaam geplaatst. Daarnaast gaat het derde seizoen van Lucifer nog steeds door en is ook Star Trek Discovery nog bezig met wekelijks nieuwe afleveringen.

Voor superheldenfans is er vanuit DC genoeg om op te verheugen want er zijn ontzettend veel superheldenseries die wekelijks nieuwe afleveringen zullen krijgen in februari. Zo is er de nieuwe serie Black Lightning die in januari van start is gegaan, maar er zullen ook weer nieuwe afleveringen verschijnen van Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow

Genoeg om naar uit te kijken dus!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties