EvenementenEvenementennieuwsArrow- en Shadowhunters-actrice Katherine McNamara te gast tijdens voorjaarseditie Heroes Dutch Comic...

Arrow- en Shadowhunters-actrice Katherine McNamara te gast tijdens voorjaarseditie Heroes Dutch Comic Con

-

Heroes Dutch Comic Con maakt de volgende special guest bekend voor de voorjaarseditie op 23 en 24 maart. Shadowhunters-actrice Katherine McNamara zal langskomen tijdens het evenement in de Jaarbeurs Utrecht.

Officiële poster

McNamara groeide uit tot een ster door haar rol als hoofdrolspeler Clary Fray in de fantasy televisieserie Shadowhunters: The Mortal Instruments. De serie werd een instant hit bij het grote publiek. Voor haar rol als Clary Fray mocht zij de Female TV Star of 2018tijdens de People’s Choice Awards in ontvangst nemen.

Ook op het grote scherm kent de actrice een succesvolle carrière in populaire science fiction reeks The Maze Runner, waar zij de rol van Sonya vertolkt. Momenteel is McNamara ook te zien in de fantasy televisieserie Arrow, gebaseerd op DC Comics personage, Green Arrow. Hier speelt zij de criminele kooivechterster Mia, die de bijnaam Blackstar draagt.

Katherine McNamara

Katherine McNamara zal beide dagen van het evenement aanwezig zijn om haar fans te ontmoeten, handtekeningen uit te delen en met hen op de foto te gaan. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Delen

Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties