BoekenBoeken
Home Tv-series TV-serie in de maak gebaseerd op het Bloed van de Keizer van...

TV-serie in de maak gebaseerd op het Bloed van de Keizer van Brian Stavely

0
156

Nu Game of Thrones afgelopen is, zijn verschillende televisienetwerken en streamingdiensten bezig met een opvolger van het succes. Zo is Amazon bezig aan tv-series gebaseerd op de werken van J.R.R. Tolkien en Robert Jordans Het Rad des Tijds, brengt Netflix binnenkort The Witcher uit en is er nu ook een nieuw project gestart: een TV-serie gebaseerd op Het Bloed van de Keizer van Brian Stavely.

Brian Staveley - Het bloed van de keizer

Het mediabedrijf Legion M werkt hiervoor samen met Weta Workshop (onder meer bekend van hun werk aan The Lord of the Rings en Hobbit trilogieën van Peter Jackson). Legion M is een initiatief van en voor fans en noemt zichzelf het eerste mediabedrijf dat in bezit is van de fans zelf. Door aan hun crowdfunding te doneren krijg je zeggenschap over hun content. Legion M ondersteunt de tv-serie daarnaast door het verhaal uit te brengen als een stripboek. Meer informatie over dit project is te vinden op hun website.

Verhaal

Als de keizer van Annoer vermoord wordt, lijkt deze aanslag onderdeel te zijn van een groot complot tegen zijn hele familie. Hoewel het voor dochter Adare duidelijk is wie achter de moord op haar vader zit, lijkt er toch meer aan de hand te zijn. Is het mogelijk dat een eeuwenoude vijand zijn weg teruggevonden heeft naar het keizerrijk? De troonopvolger, zoon Kaden, verblijft echter in een afgelegen bergklooster en de andere zoon van de keizer, Valyn, moet eerst zijn training tot elitesoldaat afronden voordat hij zijn broer kan waarschuwen… Lees onze recensie van het eerste boek hier >

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here