Tv-seriesTV-serie in de maak gebaseerd op het Bloed van de Keizer van...

TV-serie in de maak gebaseerd op het Bloed van de Keizer van Brian Stavely

-

Nu Game of Thrones afgelopen is, zijn verschillende televisienetwerken en streamingdiensten bezig met een opvolger van het succes. Zo is Amazon bezig aan tv-series gebaseerd op de werken van J.R.R. Tolkien en Robert Jordans Het Rad des Tijds, brengt Netflix binnenkort The Witcher uit en is er nu ook een nieuw project gestart: een TV-serie gebaseerd op Het Bloed van de Keizer van Brian Stavely.

Brian Staveley - Het bloed van de keizer

Het mediabedrijf Legion M werkt hiervoor samen met Weta Workshop (onder meer bekend van hun werk aan The Lord of the Rings en Hobbit trilogieën van Peter Jackson). Legion M is een initiatief van en voor fans en noemt zichzelf het eerste mediabedrijf dat in bezit is van de fans zelf. Door aan hun crowdfunding te doneren krijg je zeggenschap over hun content. Legion M ondersteunt de tv-serie daarnaast door het verhaal uit te brengen als een stripboek. Meer informatie over dit project is te vinden op hun website.

Verhaal

Als de keizer van Annoer vermoord wordt, lijkt deze aanslag onderdeel te zijn van een groot complot tegen zijn hele familie. Hoewel het voor dochter Adare duidelijk is wie achter de moord op haar vader zit, lijkt er toch meer aan de hand te zijn. Is het mogelijk dat een eeuwenoude vijand zijn weg teruggevonden heeft naar het keizerrijk? De troonopvolger, zoon Kaden, verblijft echter in een afgelegen bergklooster en de andere zoon van de keizer, Valyn, moet eerst zijn training tot elitesoldaat afronden voordat hij zijn broer kan waarschuwen… Lees onze recensie van het eerste boek hier >

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties