David Benioff en D.B. Weiss gaan aan de slag met Lovecraft

0
56

Benioff en Weiss zijn na het afronden van het laatste seizoen van game of Thrones op zoek naar nieuwe projecten, zeker nadat hun Star Wars plannen onverwachts zijn afgeketst. Reden van het vertrekken bij de Star Wars franchise was volgens het duo de verplichtingen bij Netflix waar ze al hun handen aan vol hadden. Maar welke projecten dat waren was dat op heden nog niet duidelijk.

Nu is er toch een aankomend project bekend geworden, hoewel niet voor Netflix maar voor Warner Bros: een nog titelloze thriller rondom de persoon van de controversiële horrorschrijver H.P. Lovecraft. Zijn wereld met de monsterlijke godheid Ctulhu als bekendste entiteit is wereldwijd bekend, maar in de film zal het vooral gaan om de auteur en zijn inspiratie. De film is gesitueerd in 1920 en zal draaien om de vraag: wat als de auteur de hele mythos niet had verzonnen, maar het echt was?

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here