BoekenBoeknieuwsGeen nieuwe editie YALFest in 2020

Geen nieuwe editie YALFest in 2020

-

Vandaag werd het spijtige bericht gedeeld door de organisatie van YALFest dat er in 2020 geen nieuwe editie zal worden georganiseerd. Na vier jaargangen, waarbij populaire auteurs zoals Veronica Rossi, Victor Dixen, Tomi Adeyemi en Ransom Riggs te gast waren, heeft onder andere het teruglopende kaartverkoop de organisatie doen besluiten geen nieuw evenement te houden. Initiatiefnemers Best of YA en Blossom Books zijn vastbesloten andere leuke evenementen te organiseren, op een wat kleinere schaal. We zullen deze uiteraard in de gaten houden en vermelden in onze evenementenkalender >

Via voorgaande edities kregen we de kans om interviews te houden met bijvoorbeeld Gena Showalter, Megan Shepherd en Taheri Mafi. Lees ook onze verslagen van de edities 2016 en 2017.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties