FilmsFilmnieuwsWarner Bros legt focus op HBO Max: alle films direct op streamingkanaal

Warner Bros legt focus op HBO Max: alle films direct op streamingkanaal

-

Groot nieuws in filmland, Warner Bros gaat vanaf volgend jaar al zijn films naast een bioscooprelease ook direct digitaal aanbieden op hun eigen streamingkanaal HBO Max. Dit zal dan gaan om films als Wonder Woman 1984, The Suicide Squad, The Matrix 4, Dune en Godzilla vs Kong. In eerste instantie zal het gaan om alle films die in 2021 uitkomen, de reden voor deze stap is de pandemie die bioscoopbezoek bemoeilijkt. Of deze strategie van Warner Bros ook daarna nog toegepast zal worden is niet duidelijk, dit zal ongetwijfeld afhangen van hoe deze stap uiteindelijk zal uitpakken.

LEESTIP: Lees alles over HBO Max en wat we daarop kunnen verwachten >

HBO Max is op dit moment alleen nog in Amerika te bekijken. Wanneer de service ook verder in de wereld wordt uitgerold is nog niet bekend, maar gezien deze plannen zal dat niet al te lang duren. Dan zullen Disney+, Netflix, Videoland en Amazon Prime een nieuwe speler mogen ontvangen in de streamingwereld.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties