FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in juni 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in juni 2020

-

Daar zijn we weer! Netjes op tijd voor de films en series op Netflix en Disney+ die de komende maand gaan verschijnen. De afgelopen maand hebben we met bijvoorbeeld Snowpiercer op Netflix en The Rise of Skywalker op Disney+ best toffe dingen gekregen gekregen. Wat kunnen we de komende maand verwachten?

Netflix

Op 1 juni begint Netflix al met enkele leuke films toe te voegen. Vanaf die dag kun je namelijk Transformers: Age of Extinction, maar ook Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark én Indiana Jones and the Temple of Doom streamen. Helemaal aan het eind van de maand (de 30e) krijg je de kans om Snow White and The Huntsman en Back to the Future I & II weer te zien. Animatieliefhebbers kunnen daarnaast vanaf 18 juni A Whisker Away bekijken.

Qua series kun je vanaf 1 juni weer aan de zombies in de serie Reality Z. Daarin wordt Rio de Janeiro aangevallen door zombies en de deelnemers van een realityshow schuilen in een tv-studio. Daar krijgen ze meer voor de kiezen dan vleesetende hordes.

Disney+

Een van de grootste nieuwtjes wat betreft Disney+ is dat ze (ook een beetje door deze corona omstandigheden) ook nieuwe films op hun platform gaan introduceren, nog voordat ze in de bioscoop komen. Dit is het geval voor Artemis Fowl (zie de trailer), de verfilming van het populaire jeugdboek van Eoin Colfer. Deze wordt op 12 juni beschikbaar gesteld op Disney+. Vanaf 26 juni is een zesdelig kijkje achter de schermen van Frozen II te zien genaamd Into the Unknown: Making Frozen II.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties