FilmsFilmnieuwsAvengers Endgame spoilercasts bij Audiogeeks

Avengers Endgame spoilercasts bij Audiogeeks

-

Avengers Endgame breekt in de bioscopen record op record en is wereldwijd al de grens van 2 biljoen dollar aan inkomsten over. Inmiddels is de film alweer meer dan een week geleden uitgekomen, dus kan er ook best begonnen worden met het uitgebreid bespreken van de film, zonder bang te zijn mensen te spoileren.

Onze vrienden van Audiogeeks hebben allemaal al hun mening gegeven in hun specifieke spoilercasts. Beluister het op hun specifieke showpagina (of via hun feed op iTunes en dergelijke). Luister en praat je mee?

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties