EvenementenEvenementennieuwsOrganisatoren Harland Awards 2017 bekend gemaakt

Organisatoren Harland Awards 2017 bekend gemaakt

-

Met de uitreiking van de Harland Awards van afgelopen jaar nog vers in ons achterhoofd heeft de Stichting ter bevordering van het fantastische genre het organisatieteam van de editie van dit jaar bekend gemaakt. Na Floris Kleijne en Esther Scherpenisse, die vorig jaar een stap terug deden, zal de organisatie ditmaal uit vier personen bestaan.

Zowel de Harland Awards Romanprijs als de Harland Awards Schrijfwedstrijd zal in 2017 worden georganiseerd door huidig bestuurslid Yarrid Dhooghe, Jorrit de Klerk, die voor de laatste versie al een compleet nieuw beoordelingssysteem schreef, Freya Sixma, redactielid van FantasyWereld en Mariska Reniers, die eerder al een onderzoeksstage liep bij de stichting.

‘Met Mariska Reniers en Freya Sixma kiest de Stichting ter bevordering van het Fantastische Genre heel bewust voor vernieuwing en jong talent. Ook zijn we blij dat Jorrit de Klerk nu een rol binnen de organisatie heeft geaccepteerd om de technische uitwerking van de wedstrijden naar een hoger plan te brengen’, zegt voorzitter Martijn Lindeboom. 

‘Met veel plezier en energie kijk ik uit naar het organiseren van de Harland Awards komend jaar. Het is een unieke wijze om mij hard te maken voor het fantasygenre, waar ik een grote waardering voor heb’, zegt Sixma, ‘In deze functie  hoop ik actief bij te dragen aan de uitbouw van het genre in Nederland en daarbij schrijvers te motiveren het beste uit henzelf te halen. Ik ben blij dat ik mijn naam nu mag verbinden aan een stichting die dit al jaren actief doet’.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties