Jubileumeditie Dutch Comic Con verplaatst naar 2021

0
79

We waren al even gestopt met het melden van alle annuleringen en verplaatsingen van evenementen, maar voor deze maken we nog even een uitzondering. Helaas is ook de jubileumeditie van de Dutch Comic Con, inmiddels al enkele keren verplaatst, voor dit jaar geannuleerd.

De organisatie kiest er nu bewust voor om de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con met meer dan een half jaar te verplaatsen. Boet Havenaar van de organisatie: “Het jubileumfeest is dit jaar meerdere keren verplaatst vanwege het coronavirus. Iedere verplaatsing gaat gepaard met teleurstelling, dat is volkomen te begrijpen en die teleurstelling delen wij ook. Wij willen niets liever dan deze tiende editie samen met onze fans vieren. Om een nieuwe teleurstelling te voorkomen, hebben we gekozen voor een datum die wat verder in de toekomst ligt. Met deze nieuwe datum beogen we het risico zo klein mogelijk te maken dat we opnieuw het jubileumfeest moeten verplaatsen.”

Voor meer informatie over Heroes Dutch Comic Con: www.dutchcomiccon.com

Avatar
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here