FilmsFilmachtergrondSeries en Films op Netflix en Disney+ in november 2020

Series en Films op Netflix en Disney+ in november 2020

-

We hebben deze maand nog iets heel moois om naar te kijken, namelijk seizoen 2 van The Mandalorian op Disney+. Toch kan het geen kwaad om ook maar even verder te kijken naar de films en series die in november te zien zullen zijn op Netflix en Disney+.

Netflix

Afgelopen maand was Netflix lekker bezig met films als Aquaman, Terminator Genisys en Haunting of Bly Manor. In november komen er heel wat minder bekende films en series op het streamingplatform. Heel toepasselijk zal de sciencefictionfilm Pandemic op 1 november verschijnen. Hierin gaat een dokter met haar team naar Los Angeles om de overlevenden van een wereldwijde pandemie te zoeken. Op 5 november wordt de horrorserie Paranormal toegevoegd en verder gaan series als Star Trek Discovery seizoen 3 en het dystopische The Barrier ook door.

Disney+

Op Disney+ gaan natuurlijk wekelijks nieuwe afleveringen door van The Mandalorian, maar er is meer dat te zien is. Zo komt Soul in november op het platform, in plaats van dat het in de bioscoop te zien is. Deze Pixar film kun je zonder extra kosten (zoals bij Mulan het geval was) zien. Daarnaast is de LEGO Star Wars Holiday Special op 17 november op het platform en gaat de ‘behind the scenes’ serie Marvel 616 verschijnen op 20 november. Deze onderzoekt hoe Marvel’s rijke erfenis aan verhalen, personages en makers. Ook komt de En fans van Micky Mouse kunnen op 18 november The Wonderful World of Mickey Mouse bekijken.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties