Harry Potter Exhibition in Nederland blijft langer open

0
76

De tentoonstelling Harry Potter: The Exhibition is nog de hele zomer te zien in Utrecht. Vanwege groot succes is de expositie verlengd tot 2 september, zo maakte Mojo vandaag bekend. 

Harry Potter: The Exhibition is sinds begin dit jaar in Nederland te zien in een tentoonstellingsruimte naast bioscoop CineMec in Leidsche Rijn. Op de 1.400 vierkante meter grote expositie wandelen de bezoekers door decors uit de Harry Potter-films en zien ze duizenden rekwisieten, magische wezens en kostuums. Ook kun je ruimtes als de leerlingenkamer, de slaapzaal van de Griffoendor-toren en klaslokalen zoals van Toverdranken, Kruidenkunde en het Verboden Bos bezoeken.

De interactieve tentoonstelling trok wereldwijd al meer dan vier miljoen bezoekers. Kijk voor meer informatie op www.harrypotterexpo.nl

Avatar
Marije behoort tot de Harry Potter-generatie en het is daarom ook niet gek dat de boeken over de tovenaarsleerling, die meteen haar eerste kennismaking met de wereld van fantasy waren, nog steeds haar lievelingsboeken zijn. Ondertussen heeft ze de rest van de fantasywereld ook ontdekt. Ze is dol op het lezen van young adult-boeken, dystopische verhalen, epische fantasy en eigenlijk alle kinderboeken waar ook maar een beetje magie in voorkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here