BoekenBoekrecensiesDe orde van de drakenmenners 2: De drakenjager - Fiona Rempt

De orde van de drakenmenners 2: De drakenjager – Fiona Rempt

-

Omslag De orde van de drakenmenners 2: De drakenjager

Matti en Tink zitten al een tijdje in Parijs, maar kunnen niet wachten om in de zomer naar weer Drekar Mohoao te gaan. De goede vrienden willen namelijk drakenmenners worden en op het eiland moeten ze drie verschillende proeven doorstaan. Als ze deze voor deze proeven weten te slagen, zijn ze officieel lid van de Orde! Toch is er genoeg gevaar, want er is een kwaadaardige drakenjager op de been die draken op een gruwelijke manier uitschakelt. Matti en Tink willen maar al te graag meehelpen om de drakenjager te stoppen, maar de twee jongens moeten nog veel leren over draken en weten niet hoe gevaarlijk zo’n avontuur kan worden…

Een spectaculair en spannend vervolg
Als je De drakendoder hebt gelezen, weet je dat de boeken van Fiona Rempt vol zitten met fantasierijke personages, magische wezens en coole avonturen. In De drakenjager ga je weer op een spannend avontuur en Tink is er deze keer ook bij! Beide jongens zijn van plan om drakenmenners te worden, maar dat worden ze niet zomaar! Matti en Tink moeten nog heel veel leren over draken en weten totaal niet wat de proeven precies inhouden. Als lezer ben je meteen benieuwd naar de proeven, de geheimen van de drakenmenners en het eiland en de gevaarlijke drakenjager.

Je leert in dit deel veel meer over allemaal verschillende draken en hun leefgebieden. Matti en Tink moeten namelijk goed in hun boeken duiken om alles te leren over draken en jij leert mee! Naast meer informatie over draken, kom je er ook achter dat de drakenmenners nog zat geheimen hebben die ontrafeld moeten worden. Matti en Tink vormen een legendarisch duo en zetten hun beste beentje voor om goede drakenmenners te worden, zelfs als ze daardoor flink in de penarie komen…

De perfecte vriendschap en rillingen door je lijf
Matti en Tink zijn al jaren beste vrienden, dat bewijzen ze maar weer in De drakenjager. Matti heeft een natuurtalent als het op draken aankomt en weet heel goed met ze om te gaan, maar weet nog weinig over ze omdat hij minder met zijn neus in de boeken zit. Tink is daarentegen een wandelende drakenencyclopedie en hij kent alle feitjes over draken op zijn duimpje. Tink heeft alleen nog moeite met de omgang met draken. Matti en Tink vullen elkaar daardoor perfect aan. Hun vriendschap is heel hecht en kan bijna alles aan… of is de drakenjager hen te slim af? Het einde is onwijs spannend en bezorgt je de rillingen door je hele lijf!

Een groot deel van De Drakenjager speelt zich af op het drakeneiland, maar als de nood hoog is, komt er een groot avontuur aan en moeten Matti en Tink hun krachten bundelen. Dat kon nog wel eens fout aflopen… Gelukkig krijgen Matti en Tink veel steun van de andere drakenmenners, maar of dat genoeg is tegen de drakenjager?

 

[product_page sku=”9789020624779″]

De orde van de drakenmenners 2: De drakenjager Boek omslag De orde van de drakenmenners 2: De drakenjager
De orde van de drakenmenners 2
Fiona Rempt
9789020624779
Kluitman

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Joost Zuijderduijn
Joost Zuijderduijn
Door Zweinstein is Joost gek geworden op Fantasy en sindsdien is hij altijd met een boek te vinden. Joost is gek op boeken voor Young Adults, waarbij Dystopische en Mythologische Fantasy, Magisch Realisme en Urban Fantasy vooral zijn voorkeur hebben.

CONCLUSIE

Eindwaardering

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties

De orde van de drakenmenners 2: De drakenjager - Fiona Rempt