BoekenBoeknieuwsHet Drielichamenprobleem van Cixin Liu wordt tv-serie door David Benioff en D.B....

Het Drielichamenprobleem van Cixin Liu wordt tv-serie door David Benioff en D.B. Weiss

-

Netflix heeft wederom een mooi sciencefictionproject aangekondigd en niet de minste namen zijn eraan verbonden! Ze hebben namelijk plannen om de Het Drielichamenprobleem van Cixin Liu als tv-serie te bewerken. Het Drielichamenprobleem is het eerste deel van de trilogie van de Chinese Cixin Liu, die de Hugo Awards voor Beste Roman in 2015 ontving. Toevallig kondigden we deze zomer nog aan dat Uitgeverij Prometheus bezig is met het vertalen van deze boeken!

De TV-serie wordt overigens geproduceerd door niet de minste namen. Zo zijn David Benioff en D.B. Weiss, de makers van de Game of Thrones serie betrokken, maar ook Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi, werkt hier aan mee. Ook de auteur zelf is direct betrokken. Wanneer de serie te zien zal zijn is helaas nog niet bekend.

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties