BoekenBoeknieuwsFantasygrootheid Terry Goodkind overleden

Fantasygrootheid Terry Goodkind overleden

-

Terry Goodkind, bekend om zijn populaire Wetten van de Magie-serie, is gisteren op 72-jarige leeftijd overleden. Van zijn hand verschenen jaarlijks verschillende boeken van spin-off series die zich in dezelfde wereld afspeelden. Een tv-serie gebaseerd op het eerste boek verscheen in 2006 onder de naam The Legend of the Seeker, geregisseerd door o.a. Sam Raimi.

Zijn boeken werden in Nederland uitgegeven door Luitingh-Sijthoff. Op de planning staan nog De Kinderen van D’Hara 3: Woestenij deze maand en De Kronieken van Nicci 4: Hart van Zwart IJs volgende maand.

Enkele recensies van zijn laatste boeken:

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties