[AFGELOPEN] Win Nocturna van Maya Motayne

0
123

Het einde van de Kinderboekenweek is genaderd en een van de boeken die we aan het begin tipten (lees ons artikel over de leukste kinderboeken om te kopen) mogen we nu van Uitgeverij Moon weggeven! Het gaat om Nocturna, van Maya Motayne. De beschrijving:

Finn is een dief die haar gezicht met haar magie kan veranderen. Handig, maar daardoor kan ze zich bijna niet herinneren hoe ze er écht uitziet. Alfie is een prins die nooit voorbestemd was om koning van San Cristobal te worden. Maar als zijn oudere broer wordt vermoord, verandert zijn lot voor altijd.
Finn en Alfie raken verwikkeld in een stormachtig avontuur wanneer ze samen per ongeluk een duister kwaad ontketenen. Een kwaad zo groots, dat het de wereld kan vernietigen. Finn en Alfie moeten alles op alles zetten om hun fout terug te draaien.

Lijkt dit je een tof boek, doe dan mee met onze winactie. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en het vakje om je in te schrijven voor de nieuwsbrief aan te vinken. Veel succes! PS: De winactie voor Ottilie en de Drochtenjagers loopt ook nog!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.