Winacties Win Het geboortegraf van Tanith Lee!

[AFGELOPEN] Win Het geboortegraf van Tanith Lee!

-

Zoals we eerder al meldden, heeft uitgeverij Spatterlight (lees ons interview met de oprichter Koen Vyverman) de befaamde Geboortegraf-trilogie van fantasylegende Tanith Lee in een nieuw jasje gestoken. Spatterlight, bekend van de heruitgaven van meesterverteller Jack Vance, maar ook de Conan de Barbaar verhalen van Robert E. Howard, heeft zich ten doel gesteld om de oude klassiekers nieuw leven in te blazen om ook nieuwe generaties ervan te laten genieten. In dat licht mogen wij nu driemaal een exemplaar van Het geboortegraf weggeven!

Dus, ben je nog niet bekend met deze klassieker, of juist een fan die ook deze mooie nieuwe uitgave in je bezit wil hebben, doe dan mee met onze winactie. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en het vakje om je in te schrijven voor de nieuwsbrief aan te vinken. Veel succes!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn A. de Waal, A. Bos en J. Verberne. Veel leesplezier gewenst en bedankt aan Spatterlight voor het ter beschikking stellen van de exemplaren!

Wij zoeken redactieleden!

Wij zijn op zoek naar mede-fantasyliefhebbers die het leuk vinden om artikelen en recensies te schrijven over boeken, spellen en/of films/series! Interesse, of wil je meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

Geef een reactie

Davey Cobben
Davey Cobben
Davey is de fantasywereld ingetrokken door grootheden als Terry Brooks, Raymond E. Feist en Robert Jordan. In de loop van de jaren verslond hij vele fantasyboeken, maar de epische fantasy blijft toch altijd een bijzondere plek in zijn hart hebben.

Meer van dit redactielid


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de FantasyWereld nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze winacties

Recente reacties